Appareils et accessoires
Lemon glaze madeleines
Prép. 15min
Total 24h 30min
24 portions
Ingrédients
Madeleines
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
eggs2
-
caster sugar120 g
-
plain flour120 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
sea salt1 pinch
-
natural vanilla extract1 tsp
-
lemon zest only, no white pith1
-
milk30 g
-
oil10 g
Lemon glaze
-
icing sugar100 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
34.7 mg
Protides
1.1 g
Calories
424.4 kJ /
101.4 kcal
Lipides
5 g
Fibre
0.2 g
Graisses saturées
2.8 g
Glucides
13.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Madeleines
8 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Triple chocolate muffins
20min
Baklava Cheesecake
3h 30min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Fudgy chocolate cake
50min
Lemon Peel Pound Cake
1h 50min
Apple Tart (TM6)
Pas d’évaluation
Lemon curd
20min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min