Appareils et accessoires
Fraisier sponge (TM6, Christy Tania)
Prép. 30min
Total 30h
8 portions
Ingrédients
Sponge
-
butter to grease
-
eggs separated, at room temperature6
-
caster sugar115 g
-
plain flour70 g
-
vegetable oil50 g
Vanilla diplomat mousse
-
titanium strength gelatine leaves10 g
-
cold water to soak
-
milk330 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
caster sugar60 g
-
cornflour25 g
-
egg yolks (approx. 65 g)4
-
thickened cream300 g
Assembly
-
fresh strawberries whole, evenly sized, plus extra to decorate (see Tips)10 - 12
-
fresh strawberries hulled and sliced to layer160 g
-
icing sugar to dust
-
edible flowers to decorate
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
100 mg
Protides
11.3 g
Calories
1927.3 kJ /
458.9 kcal
Lipides
29.7 g
Fibre
1.2 g
Graisses saturées
13.4 g
Glucides
38.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Tuna and olive empanaditas
4 Std. 5 Min
Home-style sponge cake
2 Std. 30 Min
Fraisier sponge
30 Std.
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Crème pâtissière
15 Min
Sweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Lamington swiss roll
25 Std. 40 Min
Bread pastry
55 Min
Chocolate volcanos
55 Min
Hamburger rolls
2 Std. 20 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min