Appareils et accessoires
Zoodles Carbonara (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Prép. 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
zucchini ends trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)1000 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
eschalot30 g
-
garlic clove1
-
pancetta cut into pieces (1-2 cm)150 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
water500 g
-
egg yolks4
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
629.9 mg
Protides
18.6 g
Calories
1717.8 kJ /
410.6 kcal
Lipides
32.4 g
Fibre
2.8 g
Graisses saturées
11.5 g
Glucides
10.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize your life (using modes)
19 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Baked Spiralized Apples
1h 5min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
The Ultimate Guinness Pot Roast
3h 25min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
South African yellow rice using rice mode
20min
Bananas with spiced caramel sauce
1h 50min
Potted scrambled eggs with asparagus
30min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2h 30min
Tamarind whiskey Sour
1h 10min
Cookidoo 10th Anniversary cake
4h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min