Appareils et accessoires
Spiralized spicy pickled carrots
Prép. 20min
Total 30min
3 jars
Ingrédients
-
carrots trimmed 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tips)400 - 500 g
-
water500 g
-
white vinegar150 g
-
white sugar100 g
-
garlic cloves6
-
red onion sliced1
-
fresh jalapeño chilli sliced2
-
mustard seeds3 tsp
-
fresh dill9 - 12 sprigs
Niveau
facile
Infos nut. par 1 jar
Sodium
115.2 mg
Protides
2.8 g
Calories
996.9 kJ /
238.3 kcal
Lipides
1.1 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
54.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Spiralize - Autumn/Winter
16 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Mini Green Shakshukas
Pas d’évaluation
Boiled pasta
20min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Yoghurt cheese
24h 40min
Indonesian Vegetable Spring Roll
40min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
French onion dip
45min
Creamy chicken and broccoli pasta
30min