Appareils et accessoires
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
Prép. 10min
Total 2h 10min
1000 g
Ingrédients
-
baby Lebanese cucumbers washed650 g
-
iced water to cover and soak
-
garlic cloves2
-
yellow mustard seeds1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
dried bay leaves2
-
dried dill1 tsp
-
fresh dill4 sprigs
-
sea salt3 tbsp
-
water150 g
-
sugar200 g
-
white vinegar250 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1000 g
Sodium
16961 mg
Protides
5.9 g
Calories
3962.2 kJ /
947 kcal
Lipides
1.6 g
Fibre
4.7 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
228.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15min
Pickled vegetables
745h
Tomato relish
2h 10min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Mini carrot and almond cakes
1h 25min
Tomato passata
1h 40min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Better banana cake
45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min
No fail mash potato
20min