Appareils et accessoires
Whole Chicken with Ratatouille
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
olive oil divided1 ½ oz
-
mustard½ oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
ground smoked paprika1 tsp
-
whole chicken42 oz
-
onions cut into pieces (1 in.)9 oz
-
red bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
green bell peppers cut into pieces (1 in.)5 oz
-
zucchini quartered and cubed (approx. ½ in.)10 ½ oz
-
tomato, canned14 oz
-
salt1 - 2 pinch
-
ground black pepper1 - 2 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1081.9 mg
Protides
59.4 g
Calories
3459.8 kJ /
826.9 kcal
Lipides
56.2 g
Fibre
5.6 g
Graisses saturées
14.3 g
Glucides
20.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Air-Fry Sensor
9 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
BBQ Pulled Chicken
40min
Salmon with Grapefruit Quinoa
50min
Smoked Salmon Lemon Pasta
35min
Tex-Mex Salmon Burrito Bowl (Diabetes)
50min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35min
Falafel Waffle
40min
Bourbon Butter Basted Roast Turkey
28h 20min
Fish Tacos
45min
Waldorf Salad
15min
Turkey Taco Meat Filling
35min
Eggplant Stacks
1h 35min
Tomato Soup with Burrata
35min