Appareils et accessoires
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Prép. 15min
Total 45min
4 portie
Ingrédients
-
70 g provolone (Italiaanse kaas), in stukken gesneden (2 cm)Scamorza in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
pecorino in stukken gesneden (2 cm)70 g
-
ui gehalveerd80 g
-
selder in stukken gesneden60 g
-
wortelen in stukken gesneden60 g
-
olie40 g
-
kleine rode pompoen in stukken gesneden (3 cm)270 g
-
water1000 g
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)2
-
kaneel, gemalen1 tl
-
witte peper, gemalen1 tl
-
lange pasta type Tagliatelle, Spaghetti of Linguine300 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
415.6 mg
Protides
20.2 g
Calories
2236.8 kJ /
534.6 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
68.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Pas d’évaluation
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Pas d’évaluation
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Pas d’évaluation
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Vegan jus
40min
Aardappelpuree en merguez
Pas d’évaluation
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Graubünden gerstsoep
Pas d’évaluation
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Pas d’évaluation
Rode Bieten Quiche met Feta
1h 20min
Warme salade van zoete aardappel en kikkererwten
45min