Appareils et accessoires
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Prép. 10min
Total 25min
4 portie
Ingrédients
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
695 mg
Protides
28.4 g
Calories
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Lipides
47.9 g
Fibre
6.7 g
Graisses saturées
18.8 g
Glucides
98.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Ready, Set, Cook!
8 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25min
Pizza met 'nduja en caciocavallo-kaas
Pas d’évaluation
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Pas d’évaluation
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
Hartige taartjes met broccoli en spek
45min
Gazpacho met kers en munt
Pas d’évaluation
Pisco sour
10min
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Pas d’évaluation
Smoothie bowl met frambozen en chiazaad
10min
Balletjes in tomatensaus
1h 10min