Appareils et accessoires
Spaghetti alla Puttanesca
Prép. 15min
Total 35min
6 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli halved1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers drained, rinsed1 Tbsp
-
anchovy fillets, in oil5
-
dried oregano2 pinches
-
pitted black olives100 g
-
ripe tomatoestinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti500 g
-
fine sea salt or to taste1 pinch
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
17 g
Calories
2000 kJ /
476 kcal
Lipides
96 g
Glucides
64 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Italian Kitchen
62 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 λεπτ.
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
1ωρ. 25 λεπτ.
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
45 λεπτ.
Spicy Beef with Red Peppers
30 λεπτ.
Thai Tomyum Courgetti Soup
45 λεπτ.
Thai Red Curry Paste
10 λεπτ.
Pasta alla Nerano
40 λεπτ.
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 λεπτ.
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
Καμία βαθμολογία
Mediterranean Green Goddess Salad
40 λεπτ.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 λεπτ.
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 λεπτ.