Appareils et accessoires
Pizza Diavola
Prép. 15min
Total 1h 30min
3 portions
Ingrédients
Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried yeast2 tsp
-
high protein flour400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
salt1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing
Topping
-
mozzarella cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
150 g pepperoni (hot salami), cut in slicesNeapolitan salami cut in slices150 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
250 g baby roma tomatoes, cut in halvespomodorino tomato cut in halves250 g
-
salt1 tsp
-
high protein flour to dust
-
extra virgin olive oil for drizzling
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2849.7 mg
Protides
43.6 g
Calories
4162 kJ /
994.7 kcal
Lipides
43.7 g
Fibre
4.9 g
Graisses saturées
15.8 g
Glucides
104.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Our Kitchens are a Window to the World
40 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Rose and Hibiscus Latte
10min
Windsor Bread
1h 50min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
1h 30min
Cocoa Nib Chocolate Milk (Metric)
10min
Bee Hive Cake
2h 50min
Sponge cake
1h 50min
Neapolitan
Pas d’évaluation
Blueberry Jam
Pas d’évaluation
Yoghurt cake
1h 40min
Cempedak Cake
1h 30min
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1h 20min