Appareils et accessoires
Roasted capsicum & cashew vegan spread
Prép. 5min
Total 5min
300 g
Ingrédients
-
80 g blanched almondscashews80 g
-
garlic clove1
-
roasted red capsicum strips, in oil, drained100 g
-
extra virgin olive oil plus extra to cover if needed30 g
-
sun dried tomatoes drained120 g
-
sweet paprika2 tbsp
-
sea salt1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 100 g
Sodium
1155.8 mg
Protides
11.5 g
Calories
1543.6 kJ /
368.9 kcal
Lipides
23.7 g
Fibre
7.4 g
Graisses saturées
4 g
Glucides
35.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
TM7 Demo (AU)
1 Std. 30 Min
"Marry me" chicken pasta
35 Min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 Std. 20 Min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 10 Min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 Min
No waste vegetable stock concentrate
25 Min
Mushroom risotto
30 Min
Homemade toasted muesli
30 Min
Lemon meringue ice-cream cake
13 Std. 15 Min
Beef and feta koftas
1 Std. 30 Min
Fruity dream
10 Min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 Min