Appareils et accessoires
Brioche buns with cheese
Prép. 20min
Total 2h 30min
14 piece
Ingrédients
Brioche buns
-
full cream milk220 g
-
fresh yeast or 3 tsp dried instant yeast40 g
-
white sugar100 g
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
salted butter softened80 g
-
egg1
-
egg yolk (reserve egg white for filling)1
-
sea salt½ tsp
Cheese filling
-
egg1
-
white sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
-
fresh ricotta cheese well-drained, or quark500 g
-
sour cream100 g
-
egg white lightly beaten1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
184.5 mg
Protides
9.3 g
Calories
1314.9 kJ /
313.1 kcal
Lipides
12.3 g
Fibre
1.4 g
Graisses saturées
7.4 g
Glucides
41.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Polish cuisine: Desserts
6 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Bread Rolls with Condensed Milk
1h 15min
Chocolate Rolls (Anna) Metric
2h 30min
Breakfast crescents
3h 5min
Umali
1h 25min
Artisan potato bread
2h 5min
Iraqi cheese pies (cheese chureck)
1h 40min
Blueberry brioche buns
1h 50min
Easy brioche
1h 50min
Potato Buns
3h
Chocolate Butter Cookies
1h
Polish doughnuts
2h 30min
Buttermilk bread
2h