Lamb Keema with Peas
TM6 TM5 TM31

Lamb Keema with Peas

3.8 (70 valutazioni )

Ingredienti

  • 2 Tbsp cumin seeds
  • 1 Tbsp coriander seeds
  • 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 5 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh bird's eye chillies, halved, to taste
  • 150 g onions, quartered
  • 30 g ghee
  • 6 cloves
  • 1 cinnamon stick, small
  • 6 black peppercorns
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 Tbsp garam masala
  • 500 g lamb mince, broken in pieces
  • 400 g tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)
  • 200 g water
  • ½ meat stock cube (for 0.5 l), lamb or beef, crumbled
    o ½ tsp meat stock paste, homemade
  • 2 tsp fine sea salt, or to taste
  • 150 g frozen green peas
  • 1 Tbsp garam masala, or to taste (opzionale)
  • 1 tsp fine sea salt, or to taste (opzionale)

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1897 kJ / 454 kcal
Proteine
30.7 g
Carboidrati
19.6 g
Grassi
28 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative