Dispositivi & Accessori
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
Prep. 1h 15min
Totale 1h 35min
32 pieces
Ingredienti
Dumpling Wrappers
-
vegetable oil plus extra for greasing
-
water150 g
-
plain flour300 g
-
vegetable oil1 Tbsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
water plus extra as needed
Filling and Dumplings
-
white cabbage leaves cut in pieces400 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
pork mince broken in pieces350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
10 g sakerice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
light sesame oil1 Tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Difficoltà
elevata
Valori nutritivi per 1 piece
Proteine
3 g
Calorie
318 kJ /
76 kcal
Grassi
4 g
Fibre
0.5 g
Carboidrati
7 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Great Taste On Every Level
72 ricette
Regno Unito e Irlanda
Regno Unito e Irlanda
Potrebbe anche interessarti...
Wonton Soup
1h
Chicken Salad with Mint Vinaigrette
1h
Taiwanese Steamed Buns
2h 45min
Japanese Mayonnaise (Kewpie Style)
15min
Anko Ice Cream
10h 10min
Dim Sum 'Shao Mai'
2h
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
1h 5min
Crusted Pâté (Spain)
10h
Soya Milk Ice Cream
10h 15min
Kimchi
51h
Prawn Dumplings
1h 15min
Best Beer Battered Fish
30min