Steak tartare
TM6 TM5 TM31

Steak tartare

4.5 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 40 g spring onions/shallots, trimmed
  • 1 tsp pickled capers, drained
  • 1 pickled cucumber (approx. 60 g)
  • 1 tsp lemon juice
  • 2 tsp olive oil
  • ½ tsp soy sauce
  • ¼ tsp salt, to taste
  • ½ tsp ground black pepper
  • 250 g beef tenderlion (high quality), fat trimmed, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
  • 4 egg yolks, room temperature
  • bread, to serve
  • mixed salad greens, to serve

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1140 kJ / 271.5 kcal
Proteine
20.3 g
Carboidrati
22 g
Grassi
11 g
Grassi saturi
3.1 g
Fibre
2 g
Sodio
839.3 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative