Dispositivi & Accessori
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
Prep. 30min
Totale 1h 30min
16 stuks
Ingredienti
Knoedels
-
melk120 g
-
suiker30 g
-
boter20 g
-
2 tl gedroogde instant gist, (8 g)verse gist verkruimeld20 g
-
bloem280 g
-
zout¼ tl
-
ei1
-
boter plus extra om in te vetten
-
chocolade (ong. 100 g)16 stukken
-
water500 g
Kersensaus
-
kersen ontpit, vers of ontdooid600 g
-
maïsmeel (zetmeel)10 - 15 g
-
suiker naar smaak30 - 40 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
4 g
Calorie
663 kJ /
158 kcal
Grassi
4 g
Fibre
1.2 g
Carboidrati
26 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Nessuna valutazione
Glutenvrij Brood
3h 20min
Paashaas macarons
Nessuna valutazione
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Nessuna valutazione
Croquembouche met sinaasappel custard en donkere chocolade
Nessuna valutazione
Met frambozen doordrenkte azijn
Nessuna valutazione
Brioche
5h
Koekjes met chocopasta
1h 40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
2h 35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Vastensoep
30min