Dispositivi & Accessori
Three Egg French Omelet
Prep. 10min
Totale 30min
1 portion
Ingredienti
-
2 oz cheddar cheese, cut into pieces (approx. ¾ in.)Monterey Jack cheese cut into pieces (approx. ¾ in.)2 oz
-
yellow onion1 oz
-
garlic clove (opzionale)1
-
red bell pepper1 oz
-
button mushrooms sliced1 oz
-
ham diced (approx. ¼ in.)2 oz
-
tomatoes diced (approx. ¼ in.)1 oz
-
olive oil½ oz
-
large eggs3
-
whole milk1 tsp
-
fine sea salt to taste⅛ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
water17 ½ oz
-
fresh chives chopped to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1596.1 mg
Proteine
50.9 g
Calorie
3165 kJ /
756.5 kcal
Grassi
55.9 g
Fibre
2.5 g
Grassi saturi
20.9 g
Carboidrati
10.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Citrus Kick
5min
Cauliflower Potato Salad
1h 30min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Shrimp Scampi
40min
Apple and Pear Detox Juice
10min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Fluffy Baked Omelet
35min
Immune Boost
5min
Pineapple Spinach and Orange Juice
10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min