Dispositivi & Accessori
Gevulde veggieslakken
Prep. 20min
Totale 45min
10 stuks
Ingredienti
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
5 g
Calorie
243 kJ /
58 kcal
Grassi
3.2 g
Fibre
1 g
Carboidrati
2.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Kinderen in de keuken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Green Godess Salade
20min
Glutenvrije gevulde pepers
Nessuna valutazione
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Nessuna valutazione
Roomkaasspread met radijsjes
5min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Karamelpoeder
1h
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Nessuna valutazione
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Nessuna valutazione
Koolrolletjes met gierstvulling en champignonsaus
1h 40min
Hazelnootbavarois
6h 40min
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione