Dispositivi & Accessori
Zalmburgers
Prep. 20min
Totale 25min
4 stuks
Ingredienti
-
verse dille enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd50 g
-
zalmfilet, bevroren, met of zonder vel ontdooid en in stukken (3-4 cm) (zie tip)250 g
-
wit brood in stukken50 g
-
ei1
-
citroenschil, geraspt½ tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
plantaardige olie om te frituren
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
16 g
Calorie
853 kJ /
204 kcal
Grassi
12 g
Fibre
0.7 g
Carboidrati
8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Burgertijd!
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Knapperige granola
2h
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Nessuna valutazione
Zwarte woud taart met amarena kersen
5h
Pilav met varkensvlees en wilde rijst
1h 10min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Nessuna valutazione
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Indische kippenburger
4h
Loempia’s
55min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Pitabrood
2h