Dispositivi & Accessori
Veggie and Fruit Muffins
Prep. 10min
Totale 30min
12 pieces
Ingredienti
-
zucchini cut into pieces (1 in.)5 oz
-
carrot cut into pieces (1 in.), (approx. 1 carrot)3 oz
-
apple quartered (approx. 1 sm.)3 oz
-
coconut oil2 ½ oz
-
coconut sugar6 oz
-
water1 oz
-
banana (approx. 1 banana)4 oz
-
whole wheat flour7 oz
-
vanilla1 tsp
-
ground nutmeg½ tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
baking powder1 ¼ tsp
-
salt½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
148.6 mg
Proteine
2 g
Calorie
768.5 kJ /
183.7 kcal
Grassi
6.2 g
Fibre
1.3 g
Grassi saturi
5.2 g
Carboidrati
31.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Back to School
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Almond Butter Oatmeal Cookies
20min
Raw Quinoa Bars
24h
Carrot Cake Cookies
35min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
30min
Zucchini Bread
1h 15min
Black Bean Brownies
35min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Zucchini banana loaf
1h 45min
Basic berry muffins
40min
Banana Walnut Muffins
35min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50min