Dispositivi & Accessori
Pumpkin and golden syrup pudding
Prep. 20min
Totale 1h 10min
12 portions
Ingredienti
-
golden syrup plus an extra 2 tbsp120 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease200 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)300 g
-
eggs3
-
self-raising flour240 g
-
mixed spice1 tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
water1000 g
-
pouring (whipping) cream60 g
-
thickened cream or ice cream, to serve (optional)
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
322.8 mg
Proteine
4.7 g
Calorie
1151.6 kJ /
275.2 kcal
Grassi
17 g
Fibre
0.7 g
Grassi saturi
10.2 g
Carboidrati
26 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simply Delicious
88 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Butterfly cakes
1h
Runny custard
10min
Caramel macadamia slice
45min
Black forest pudding
1h 15min
Chocolate "feed a crowd" cake
1h
Impossible coconut pie
1h 30min
Spiced pumpkin mini loaves with cream cheese frosting
1h 20min
Lemon and coconut blondies
40min
Stone fruit crumble
1h 15min
Lemon cupcakes with citrus syrup
40min
Brown sugar kumara cake
1h 25min
Caribbean carrot cake
2h 10min