Dispositivi & Accessori
Gingerbread ice cream
Prep. 20min
Totale 10h 20min
6 portions
Ingredienti
-
vanilla bean split lengthways, seeds scraped and pod1
-
full cream milk400 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
caster sugar40 g
-
light brown sugar60 g
-
golden syrup60 g
-
egg yolks6
-
ground ginger1 tbsp
-
mixed spice2 tsp
-
salt (optional)1 pinch
-
gingernut biscuits (see Tips)100 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
150.2 mg
Proteine
7.6 g
Calorie
2091.4 kJ /
498 kcal
Grassi
33.7 g
Fibre
0.9 g
Grassi saturi
19.8 g
Carboidrati
43.1 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sweet Treats
33 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Potrebbe anche interessarti...
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Salted caramel sauce
40min
Shortbread
1h
Hot cross buns
1h 40min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Portuguese-style custard tarts
40min
Sticky toffee puddings
1h
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55min
Crunchy nut snaps
3h 45min
Wholemeal crumpets
1h 40min
Buttermilk scones
35min