Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 40 g duck fat, plus an extra 3-4 tbsp to fry (see Tips)
- 1 carrot, cut into thin slices (5 mm)
- 100 g streaky bacon, cut into pieces (2 cm)
- 1 tsp dried thyme
- 400 g canned chopped tomatoes
- 100 g water
- 1 tbsp tomato paste
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 - 500 g kransky sausages, cut into slices on the diagonal (1 cm - see Tips)
- 400 g canned butter beans, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 8 slices bread of choice (approx. 5 mm thickness )
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3148.3 kJ / 749.6 kcal
- Proteine
- 25 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Grassi
- 60.6 g
- Grassi saturi
- 19.9 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodio
- 1376.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chorizo and chicken pasta
50 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Shepherd's pie
55 min
Irish stew
1 godz. 30 min
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 godz.
Beef stew with buttermilk dumplings
1h 40min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 Std. 15 Min
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Butternut and bacon macaroni cheese
1 godz. 30 min