Dispositivi & Accessori
Brisket Burrito
Prep. 15min
Totale 1h 30min
10 pieces
Ingredienti
Meat and Rice
-
long-grain rice3 ½ oz
-
water to soak rice
-
beef brisket untrimmed, cubed (1 in.)16 oz
-
water24 oz
-
ground cumin2 pinches
-
chili powder1 pinch
-
dried bay leaf1
-
white onion2 ½ oz
-
salt½ tsp
Beans
-
black beans (approx. 15 oz), rinsed and drained1 can
-
canned sweet corn kernels drained5 oz
-
ground cumin2 pinches
-
2 pinches ancho chili powderchipotle chili powder (opzionale)2 pinches
-
canned tomato sauce4 ½ oz
-
salt (opzionale)½ tsp
Burrito
-
large flour tortillas10
-
salad greens to serve
-
pico de gallo to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
633.6 mg
Proteine
16.1 g
Calorie
1529.2 kJ /
365.5 kcal
Grassi
14.3 g
Fibre
5 g
Grassi saturi
4.8 g
Carboidrati
43.5 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Simple Ideas
179 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
TEX-MEX COOKBOOK
51 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Beef Empanadas
1h 10min
Illinois Pierogi
2h 30min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Chicken Enchiladas
40min
Shredded Jerk Chicken
1h 55min
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
40min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Asian Sloppy Joes
1h 50min
BBQ Pulled Chicken
40min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Chicken Parmesan
1h 10min