Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
TM6 TM5

Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins

4.1 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 ½ oz sunflower oil, plus extra to grease
  • 2 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 3 ½ oz carrots, cut into pieces (approx. 1 in.)
  • 2 ½ oz raw hazelnuts, with skin
  • 6 ½ oz whole milk
  • 2 large eggs
  • 9 oz all-purpose flour
  • 2 tsp baking powder
  • 1 ½ tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground cayenne pepper, to taste
  • 9 oz frozen green peas

Valori nutritivi
per 1 piece
Calorie
1039 kJ / 248 kcal
Proteine
7 g
Carboidrati
20.2 g
Grassi
15.5 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative