Versioni compatibili
Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 300 g beef chuck steak, cut into cubes (2-3 cm)
- 200 g cauliflower, cut into florets
- 200 g purple carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 200 g sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
- 1 apple, peeled, cored and cut into quarters
- 90 g pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
- 30 g butter
- 200 g water, plus extra if needed
- Valori nutritivi
- per 1 Complete recipe
- Calorie
- 4881.4 kJ / 1162.2 kcal
- Proteine
- 75.7 g
- Carboidrati
- 101.2 g
- Grassi
- 40.6 g
- Fibre
- 27.4 g
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetable purée (sweet potato)
25 min
Spiced beef casserole purée (6-9 months)
45 Min
Quinoa vegetable purée (around 6 months)
40min
Pear and ginger purée (6-9 months)
25 min
Roast lamb and vegetable purée (6-9 months)
1h 40min
Chicken, wild rice and coriander purée (6-9 months)
50min
Corn, pea and turmeric purée (6-9 months)
45 Min
Peach, apple and lamb purée (around 6 months)
35min
Strawberry pear purée (around 6 months)
15 min
Turkey vegetable purée (around 6 months)
30min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25 min
Fish broccoli purée (around 6 months)
30min