Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)
TM5 TM6

Beef, purple carrot and cauliflower purée (around 6 months)

4.9 (15 valutazioni )

Ingredienti

  • 300 g beef chuck steak, cut into cubes (2-3 cm)
  • 200 g cauliflower, cut into florets
  • 200 g purple carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 200 g sweet potato (purple or white), peeled and cut into pieces (2-3 cm - see Tips)
  • 1 apple, peeled, cored and cut into quarters
  • 90 g pitted prunes (approx. 10 prunes - see Tips)
  • 30 g butter
  • 200 g water, plus extra if needed

Valori nutritivi
per 1 Complete recipe
Calorie
4881.4 kJ / 1162.2 kcal
Proteine
75.7 g
Carboidrati
101.2 g
Grassi
40.6 g
Fibre
27.4 g

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative