Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1200 g water, plus extra to top up (not higher than the 2L maximum fill level)
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 500 g chicken wings, skin on
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 potato (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 1 tsp olive oil
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 150 g white rice (medium-grain)
- 1 egg
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1521.3 kJ / 363.6 kcal
- Proteine
- 25.5 g
- Carboidrati
- 22.5 g
- Grassi
- 18.8 g
- Grassi saturi
- 5.6 g
- Fibre
- 2.5 g
- Sodio
- 243.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Mexican chicken soup
30 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1 Std. 10 Min
Bolognese sauce
40 min
Minestrone
40 min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1 Std. 15 Min
Chicken cacciatore
50 min
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min