![Fish and mixed vegetable parcels Fish and mixed vegetable parcels](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CBF5ED84-9230-4225-B1F3-03E7D4822413/Derivates/912868BB-DA93-4B6D-B928-250115838473.jpg)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g extra virgin olive oil
- ¾ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 tbsp grated lemon zest
- 4 white fish fillets (120-200 g each - see Tips)
- 200 g mixed vegetables (e.g. carrots, zucchini, celery stalks, turnip), cut into pieces
- 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 500 g water
- 400 g potatoes, peeled, cut into slices (3 mm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1869.3 kJ / 445.1 kcal
- Proteine
- 43.2 g
- Carboidrati
- 13.9 g
- Grassi
- 23.3 g
- Grassi saturi
- 4 g
- Fibre
- 3 g
- Sodio
- 610.2 mg
Ricette alternative
Chicken cacciatore
50min
Salmon, asparagus and potato salad
40 Min
Cod with citrus butter
40 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Fish fillets with fresh corn polenta
1 Std. 5 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Veal pizzaiola
40 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Garlic prawns
25min
Chicken Waldorf salad
40 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min