Dispositivi & Accessori
Flan van asperges met zeetong
Prep. 30min
Totale 1h
4 porties
Ingredienti
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
31.8 g
Calorie
1360 kJ /
325 kcal
Grassi
19.3 g
Carboidrati
6 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asperge
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
De eerste hap: Rijstpap
Nessuna valutazione
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nessuna valutazione
Gevulde vis
1h 50min
Oost-Europese brunch
Nessuna valutazione
Gebakkrans met geroosterde groenten
1h 40min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h
Lams- en Quinoastoofpot
Nessuna valutazione
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Nessuna valutazione
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Nessuna valutazione
Familie kip galette
1h 55min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min