Korean Beef Sauté
TM6 TM5

Korean Beef Sauté

4.6 (100 valutazioni )

Ingredienti

  • 3 garlic cloves
  • ½ oz fresh ginger, peeled, sliced
  • 3 oz Bosc pear, peeled, in pieces
    o 3 oz D'Anjou pear, peeled, in pieces
  • 2 oz soy sauce
  • 1 ½ oz brown sugar
  • ½ oz sesame oil
  • ½ oz Korean chili paste (gochujang)
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 pinch freshly ground black pepper
  • 4 oz yellow onion, halved, thinly sliced
  • 16 oz prime ribeye steak, partially frozen (see Tip)
  • 1 oz vegetable oil, divided
  • sesame seeds, to garnish
  • fresh cilantro leaves, to garnish

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2912 kJ / 696 kcal
Proteine
50 g
Carboidrati
13 g
Grassi
50 g
Grassi saturi
14 g
Fibre
1 g
Sodio
544 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative