Dispositivi & Accessori
Mussels in Spicy Tomato Sauce
Prep. 15min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
yellow onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
olive oil3 oz
-
½ tsp chili flakes, dried, to tasteground cayenne pepper to taste½ tsp
-
fresh mussels, well scrubbed and debearded in the shell32 oz
-
diced tomatoes fresh or canned7 oz
-
dry white wine3 ½ oz
-
salt1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
5 g
Calorie
1067 kJ /
255 kcal
Grassi
22 g
Fibre
1.1 g
Carboidrati
4 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPotrebbe anche interessarti...
Basil Pesto
10min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1h 50min
Lemon Caper Asparagus
25min
Stuffed Cabbage Parcels (Emerald Red Jade Bags)
1h
Lobster Bisque
1h 50min
New England Clam Chowder
45min
Brioche
8h
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Cioppino
55min
Creamy Mushroom Soup
25min
Manhattan Clam Chowder
55min
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40min