Dispositivi & Accessori
Roasted Potato Salad
Prep. 10min
Totale 1h
8 portions
Ingredienti
-
baby red potatoes quartered48 oz
-
vegetable oil2 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus 1 pinch¼ tsp
-
red onions4 oz
-
celery in pieces (2 in.)3 oz
-
parsley leaves only5 sprigs
-
dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
plain yogurt5 oz
-
mayonnaise2 oz
-
1 oz pickle relish, sweetpickle relish, dill1 oz
-
apple cider vinegar½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
566 mg
Proteine
4 g
Calorie
1059 kJ /
253 kcal
Grassi
13 g
Fibre
3 g
Grassi saturi
2 g
Carboidrati
31 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
BBQ Time Savers
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Deviled Eggs
20min
Pumpkin Chili
50min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Fish Tacos
45min
Beef Chili
1h 5min
Holiday Brisket
6h 55min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Chili Taco Dip
1h
Baked Crab Dip
15min
Sea Bass with Miso Butter, Mashed Potatoes and Beans
50min