Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 5 plátků želatiny (2 gramy na 1 plátek)
- 50 gramů vody, plus extra pro namočení želatiny
-
300
gramů červeného ovoce, čerstvého (např. jahody, maliny)
o 300 gramů lesní směsi, mražené - 200 gramů cukru, krupice
-
250
gramů tvarohu
o 250 gramů sýru ricotta - 250 gramů smetany, min. 30 % tuku, chlazené
- mátové listy, na ozdobu
- Valori nutritivi
- per 1 porce
- Calorie
- 1432 kJ / 342 kcal
- Proteine
- 7 g
- Carboidrati
- 38 g
- Grassi
- 18 g
- Fibre
- 1.7 g
Nelle collection
Ricette alternative
Jablečná tvarohová pěna
1 Std. 25 Min
Ovocná omáčka (Coulis)
10min
Čokoládovo-oříškový krém se sušenkami
15min
Kávový cheesecake (bez cukru)
3 godz. 20 min
Mini cheesecaky s mangovým pyré
3h
Pistáciové mini cheesecaky s mangem
2 Std. 30 Min
Citrónový mousse z jogurtu a smetany
2h 40min
Mousse ze tří druhů čokolády
4h 30min
Jogurtovo-limetkový mousse s jahodovou omáčkou (coulis)
2 Std. 15 Min
Fit tvarohová pěna
35 Min
Vrstvený dezert s rebarborou a jahodami
30 Min
Čokoládový mousse
3 godz. 20 min