Dispositivi & Accessori
Sous-vide Honeyed Figs
Prep. 10min
Totale 1h
16 pieces
Ingredienti
-
fresh figs halved, stems trimmed8
-
honey3 oz
-
balsamic glaze3 oz
-
ground cinnamon¼ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
salt1 pinch
-
star anise1
-
water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)65 oz
-
lemon juice1 oz
-
ice cream to serve
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 piece
Sodio
10 mg
Proteine
0 g
Calorie
197 kJ /
47 kcal
Grassi
0 g
Fibre
1 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
12 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-Vide
8 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Mulled Wine
15min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Nessuna valutazione
Dragon Deviled Eggs
2h 30min
Umami Paste
5min
Lemon Curd
20min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Celery leaf gremolata
5min
Café de Paris butter
25min
Apple Cranberry Chutney
1h 5min
Caramelised balsamic reduction
30min