Dispositivi & Accessori
Duo van zondagse vlechtbroodjes
Prep. 15min
Totale 2h 10min
4 porties
Ingredienti
-
melk en iets meer om te bestrijken300 g
-
boter zacht, in blokjes80 g
-
verse gist (ong. 20 g), verkruimeld½ blokje
-
suiker1 tl
-
500 g witte bloembriochebloem500 g
-
zout2 tl
-
water25 g
-
bicarbonaat van sodium5 g
-
grof zout om te bestrooien1 tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
18.5 g
Calorie
2757 kJ /
659 kcal
Grassi
23 g
Carboidrati
94 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Betty Bossi
11 ricette
Benelux
Benelux