Dispositivi & Accessori
Driekoningentaart met appel en kaneel
Prep. 20min
Totale 3h
6 stuks
Ingredienti
Appelmoes
-
appels in stukken500 g
-
kristalsuiker30 g
-
gemalen kaneel volgens eigen smaak2 tl
Bladerdeeg
-
boter in kleine stukken bevroren (1-2 cm)200 g
-
bloem en iets meer om te bewerken200 g
-
koud water90 g
-
zout½ tl
-
bloem om te bewerken
Afwerking
-
ei1
-
grof zout1 tl
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 stuk
Proteine
5 g
Calorie
1847 kJ /
442 kcal
Grassi
29 g
Carboidrati
39 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Lekker smullen
7 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Champagne crème cake
Nessuna valutazione
Ovengebakken Groentechips
1h 45min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Turkse gekruide lamshapjes
1h 30min
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Buikmannetjes
1h 30min
Custard
15min
Soezendeeg
2h
Caipirinha van mango
5min
Worteltaart
2h
Gebakken kaastaart
3h 10min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min