Dispositivi & Accessori
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Prep. 10min
Totale 2h 35min
12 porties
Ingredienti
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
7.4 g
Calorie
1865 kJ /
444 kcal
Grassi
32.3 g
Fibre
2.7 g
Carboidrati
31.8 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Glutenvrij bakken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Nessuna valutazione
Haver horchata
Nessuna valutazione
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1h 30min
Mayonaise zonder ei
10min
Papaya'péro
30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Immuniteitsboost
5min
Romige snijbietsoep
35min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1h 30min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Nessuna valutazione