Dispositivi & Accessori
Sous-vide aardbeien met witte chocolade mousse
Prep. 30min
Totale 2h
6 porties
Ingredienti
Witte chocolade mousse
-
'Crêpe Dentelle' koekjes70 g
-
room, min. 30% vet koud200 g
-
witte chocolade in stukken100 g
-
vanillestokje geschraapt¼
-
roomkaas200 g
Sous-vide aardbeien
-
aardbeien gehalveerd400 g
-
gemalen kaneel (opzionale)¼ tl
-
sinaasappelzeste (1 cm x 3-4 cm)2 stukken
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1500 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
159 mg
Proteine
7 g
Calorie
1615 kJ /
386 kcal
Grassi
29 g
Fibre
1.5 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
23 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sous-vide koken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Citroenmeringuetaart
2h 30min
Kokosmelk en cacao pudding (zuivelvrij)
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Spiesje van konijn, appel en pruim
1h
Custard
15min
Taart met karamel en vanille
4h 30min
Geklopt eiwit
5min
Eénpersoons chocolade- en aardbeientaart
50min
Snelle chocolade amandel fudge
Nessuna valutazione
Witte chocolade cheesecake
16h
Warme chocolademelk
10min
Chocolademousse
3h 20min