Dispositivi & Accessori
Vijgenmosterd
Prep. 5min
Totale 25min
2 glazen
Ingredienti
-
mosterdkorrels (geel)50 g
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
korianderzaad½ tl
-
kleine vijgen gehalveerd300 g
-
witte wijnazijn100 g
-
rietsuiker30 g
-
zout½ tl
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 glas
Proteine
3 g
Calorie
809 kJ /
193 kcal
Grassi
2 g
Carboidrati
37 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Sauzen
14 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Forel met hollandaisesaus
50min
Groene biscuittaart
Nessuna valutazione
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Nessuna valutazione
Aardappeltortilla met chorizo
50min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Nessuna valutazione
Gin en lavendelijs
14h 35min
Volkoren Paasbrood met eieren en gerookte forelfilets
1h 45min
Romige snijbietsoep
35min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Nessuna valutazione
Pulled Pork
Nessuna valutazione
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Tomatenketchup
1h 15min