Dispositivi & Accessori
Tarragon Chicken Pasta
Prep. 15min
Totale 45min
8 portions
Ingredienti
-
lemons zest and juiced (2 oz divided)1 - 2
-
chicken breast fillets, boneless, skinless organic, cut into pieces (1 in.)20 oz
-
dried tarragon divided1 ½ tsp
-
salt divided1 tsp
-
ground black pepper divided½ tsp
-
water60 oz
-
Parmesan stock cubes2
-
sugar snap peas trimmed8 oz
-
dried penne pasta8 oz
-
marinated artichoke hearts drained and cut in halves12 oz
-
roasted red peppers, preserved (8 oz), drained, julienned1 jar
-
extra virgin olive oil3 ½ oz
-
Dijon mustard1 tsp
-
honey1 tsp
-
feta cheese crumbled, to garnish
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
511 mg
Proteine
24 g
Calorie
1519 kJ /
362 kcal
Grassi
16 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
32 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cha Cha Chicken
14 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Tuna with Penne Pasta
30 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1 h
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Salmon and Lemon Rice Salad
40 min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1 h
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Sausage and Red Pepper Pasta
45 min
Teriyaki Chicken
1 h
Mediterranean Chicken
35 min