Dispositivi & Accessori
Rice Salad with Watermelon and Mozzarella
Prep. 10min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
-
fresh chives plus extra to garnish3 sprigs
-
extra virgin olive oil2 oz
-
water42 oz
-
salt½ tsp
-
rice mixed, red and basmati (see Tip) (cooking time 12 minutes)9 oz
-
whole watermelon in pieces (approx. ¼ in.)10 ½ oz
-
mozzarella in pieces (approx. ¼ in.)7 oz
-
pitted black olives1 ½ oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
508 mg
Proteine
14 g
Calorie
2138 kJ /
511 kcal
Grassi
25 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
9 g
Carboidrati
55 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Summer Favorites
12 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Dark Chocolate Quinoa Bark
40min
Summer Squash Flatbread
50min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Salmon Burger
35min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Artichoke Heart Bruschetta
30min
Prosciutto and Sun-Dried Tomato Muffins
50min
Granola
55min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15min
Chicken and Farro Harvest Salad
1h 45min
Creamy Broccoli Salad
10min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min