Creamy tomato and salami fettuccine
TM5 TM6

Creamy tomato and salami fettuccine

4.7 (1.6K valutazioni )

Ingredienti

  • 50 - 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • ½ brown onion (approx. 90 g)
  • 1 garlic clove
  • 6 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, plus extra for garnishing
  • ½ red capsicum (approx. 110 g) deseeded, cut into pieces
  • 100 g zucchini, cut into pieces
  • 30 - 50 g olive oil, to taste
  • 400 g Roma tomatoes, cut into quarters
  • 300 g water
  • 200 g pouring (whipping) cream
  • 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 250 - 300 g dried fettuccine, broken into halves
  • 100 g salami or chorizo, thinly sliced

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3275.3 kJ / 779.8 kcal
Proteine
25.8 g
Carboidrati
59 g
Grassi
48.3 g
Grassi saturi
21.6 g
Fibre
6.3 g
Sodio
1034.5 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative