Dispositivi & Accessori
Mexicaanse rozemarijnpunch
Prep. 5min
Totale 10min
2 porties
Ingredienti
-
water40 g
-
bruine suiker50 g
-
verse gember in stukken10 g
-
verse rozemarijn waarvan 2 toppen zijn geplukt en opzij gezet3 takjes
-
pompelmoes enkel het uitgeperste sap1
-
ijsblokjes100 g
-
Tequila gold50 g
-
sinaasappellikeur (bv. Cointreau)20 g
-
citroensap1 - 2 scheutjes
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
1 g
Calorie
899 kJ /
215 kcal
Grassi
0 g
Fibre
0.1 g
Carboidrati
34 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Valentijn
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nessuna valutazione
Vegan feta in olie met kruiden
Nessuna valutazione
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
Sabayon (Zabaglione)
15min
Papaya'péro
30min
Beef laab
1h 5min
Margarita
10min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
BBQ-saus
20min
Béarnaisesaus
Nessuna valutazione
Bearnaisesaus
20min