Dispositivi & Accessori
Frangipane met peer
Prep. 25min
Totale 1h 30min
8 porties
Ingredienti
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
8.4 g
Calorie
2249 kJ /
538 kcal
Grassi
35.6 g
Carboidrati
46 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pompoen & Peer
9 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1h 20min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7h 30min
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Nessuna valutazione
Lactosevrije Luikse Wafels
1h 30min
Lolly's
40min
Chorizo Quiche
2h 30min
Hot dogs
35min
Dubai Chocolate Macarons
Nessuna valutazione
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Nessuna valutazione
Lactosevrije luikse wafels
Nessuna valutazione
Pistache Moelleux
30min
Frangipanetaart
1h 25min