Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef, broken into pieces
o 16 oz beef, freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
o 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
o 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms, sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
o 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil, to fry
- Italian parsley, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Proteine
- 39 g
- Carboidrati
- 58 g
- Grassi
- 30 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 1606 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Cajun Chicken Gumbo
1 Std. 45 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Tarragon Chicken Pasta
45 min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Greek Stuffed Chicken
1h 35 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2h 55min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Chicken Fajita Soup
50 Min