Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Salisbury Steaks
-
16
oz lean ground beef, broken into pieces
o 16 oz beef, freshly ground (see Tip) - 2 oz bread crumbs
-
1
tsp mustard powder
o 1 tbsp Dijon mustard - ¼ tsp ground black pepper
- 1 pinch ground cayenne pepper
-
1
oz ketchup
o 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ oz soy sauce
Mushroom Sauce
- 1 oz unsalted butter
- 1 ½ oz all-purpose flour
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 12 oz cremini mushrooms, sliced
- 16 oz beef broth
-
1
oz ketchup
o 1 oz ketchup, homemade - ½ oz Worcestershire sauce
- ½ tsp salt, to taste
Steaming
- 16 oz fresh green beans, trimmed
- 30 oz water
- 18 oz russet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 2 oz heavy whipping cream
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
Pan Frying
- vegetable oil, to fry
- Italian parsley, to garnish
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2703 kJ / 646 kcal
- Proteine
- 39 g
- Carboidrati
- 58 g
- Grassi
- 30 g
- Grassi saturi
- 16 g
- Fibre
- 7 g
- Sodio
- 1606 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
One Pot Cheeseburger Helper
45 min
Chicken Étouffée
1h 25min
Beef Ragout with Macaroni
30 min
Creamy Mushroom and Chicken Pasta
1h
Chicken Stroganoff Soup
55 min
Chicken Salad Sandwich
15min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Florentine Meatballs and Linguine
1 Std. 10 Min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30 min
Chicken Parmesan
1 Std. 10 Min