Dispositivi & Accessori
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Prep. 20min
Totale 3h 40min
6 porties
Ingredienti
Geroosterde kokos-streusel
-
bloem50 g
-
boter koud30 g
-
gemalen kaneel5 g
-
bruine suiker30 g
-
kokosvlokken30 g
Ananas met chilisiroop
-
verse ananas (ong. 2 kg)1
-
gemalen chilipeper2 - 3 snuifjes
-
fijne suiker350 g
-
water1150 g
-
witte rum80 g
-
ijs (citroen, kokosnoot...), als afwerking
-
verse muntblaadjes als afwerking
-
poedersuiker50 g
-
maïzena (zetmeel)1 el
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Sodio
57.2 mg
Proteine
4.8 g
Calorie
2761.7 kJ /
651.2 kcal
Grassi
10.3 g
Fibre
5.5 g
Grassi saturi
6 g
Carboidrati
136 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Slowcooken
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Blauwe bessen Jam
Nessuna valutazione
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Nessuna valutazione
Komkommersalade met dille
10min
Sinaasappelsalade met oranjebloesem
15min
Aardappelgratin
1h 10min
Gevulde vis
1h 50min
Vegan Caesar saladedressing
40min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Vegan kruimeldeeg
45min
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18h
Karamelpudding
1h
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24h