Dispositivi & Accessori
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Prep. 10min
Totale 3h 10min
4 stuks
Ingredienti
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opzionale)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 stuk
Sodio
384.3 mg
Proteine
19.5 g
Calorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Grassi
30.8 g
Fibre
3.8 g
Grassi saturi
7.8 g
Carboidrati
44.3 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Pizza 2.0
7 ricette
Benelux
Benelux
Pizza Gourmet
10 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Tajine van lam met abrikozen en honing
1h 30min
Vanille Yoghurt
Nessuna valutazione
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Oost-Europese brunch
Nessuna valutazione
Tarte Tatin
2h
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nessuna valutazione
Vijfzaden energierepen
1h 45min
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Pistache Crème Brûlée
3h 20min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Nessuna valutazione
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Nessuna valutazione