Versioni compatibili
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chocolate Mousse
- 240 g tinned chickpeas, aquafaba only (approx. 140 g from 1 x 400 g tin) (reserve chickpeas)
- 120 g dark chocolate (70% cocoa solids), vegan, in pieces
- 80 g medjool dates, halved, pitted
- 50 g coconut oil
Lentil Stew
- 200 g onions, quartered
- 50 g medjool dates, halved, pitted
- 1 fresh red chilli, halved, deseeded, roughly chopped
- 3 garlic cloves
- 1 Tbsp garam masala
- 40 g olive oil
- 100 - 120 g tomatoes, cut in pieces
- 120 g red lentils, rinsed
-
60
g kale, thick stems removed, cut in pieces (2-3 cm)
o 50 g fresh spinach leaves - 700 g water
- ½ tsp ground turmeric
- 450 g tinned coconut milk
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, or to taste
o 2 tsp vegetable stock paste, or to taste - 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 200 g carrots, peeled, cut in pieces
- 150 g celeriac, peeled, cut in pieces
- 100 g potato, peeled, cut in pieces
Vegetable Salad
-
60
g red onion, quartered
o 60 g onion, quartered -
150
g fresh green peas
o frozen green peas, defrosted - 25 g pickled capers, drained
- 60 - 80 g vegan mayonnaise
- 1 - 2 tsp Dijon mustard
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- fresh coriander, for garnishing
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 4086.7 kJ / 976.8 kcal
- Proteine
- 27.8 g
- Carboidrati
- 108.5 g
- Grassi
- 60.5 g
- Grassi saturi
- 37 g
- Fibre
- 28.5 g
- Sodio
- 1103.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Veggie-packed Vegan Pizza
1 Std. 30 Min
Spiced Potato Salad with Herb Yoghurt, Watercress and Peas
45 min
Nut Balls with Tomato Sauce
50 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min
Chickpea Pancakes
20min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2h 10 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min