Dispositivi & Accessori
Zucchini and Bacon Risotto
Prep. 10min
Totale 35min
6 portions
Ingredienti
-
zucchini cut into pieces11 oz
-
yellow onions cut in halves2 oz
-
garlic cloves2
-
unsalted butter divided1 ½ oz
-
bacon cut into pieces (approx. 1 in.)9 oz
-
risotto rice e.g. Canaroli, Arborio, (14-15 min cooking time)11 oz
-
water29 oz
-
stock cube meat or vegetable1
-
fresh basil leaves chopped3 - 4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 - 3 pinches
-
mascarpone2 oz
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1292 mg
Proteine
10 g
Calorie
2284 kJ /
546 kcal
Grassi
36 g
Fibre
1.9 g
Grassi saturi
18 g
Carboidrati
44 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Daily & Creative
30 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Potrebbe anche interessarti...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30min
Spring Pea Green Soup
15min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Lemon Risotto
30min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Parmesan Risotto (TM6/7)
30min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45min
Risotto with Spinach and Peas
30min