Dispositivi & Accessori
Ratatouille
Prep. 15min
Totale 40min
4 porties
Ingredienti
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook2
-
olijfolie20 g
-
rijpe tomaten in stukken (2-3 cm)300 g
-
rode paprika in stukken (2-3 cm)100 g
-
gedroogde gemengde kruiden (bijv. tijm, rozemarijn, marjolein, basilicum, peterselie)1 el
-
zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper2 snuifjes
-
aubergine in stukken (2-3 cm)300 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portie
Proteine
3 g
Calorie
422 kJ /
101 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Carboidrati
9 g
Ti piace quello che vedi?
Questa ricetta e più di 100 000 altre ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Het basiskookboek
174 ricette
Benelux
Benelux
Het Basiskookboek
133 ricette
Benelux
Benelux
Potrebbe anche interessarti...
Stoofgerecht met tofu
30min
Groentensaus voor pasta
40min
Verse pasta zonder eieren
Nessuna valutazione
Vegan Brownies
2h 40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Mediterraanse gebakjes
Nessuna valutazione
Appels met cidersabayon
Nessuna valutazione
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50min
Fideuá van groenten
40min
Moussaka met linzen
2h 20min
Garnituur van courgette
30min
Tomatensaus
40min